Skip to main content

Posts

Featured

Siaran Tertunda

Assalammualaikum,bertemu lagi di blog mummy,sebelum tu mumy nak mohon maaf la,sebab tak dapat nak sambung sharing holidays di hatyai

InsyaAllah ada masa dan peluang nanti mummy akan menulis lagi ya kesinambungannya.Apa pon trip tu sangat happy dan anak ank sangat enjoy.Alhamdulillah

So ketika mummy menulis malam ni,kami berada dalam RMO mean restricted movement order in malaysia .Kami mula RMO since 18 march 2020,so now almost 3 weeks.Mulanya dua minggu sahaja tetapi disebabkan ramai manusia yang masih ingkar pada arahan polis,jadinya penularan wabak Covid 19 tidak dapat dibendung malah makin meningkat dengan drasti,alhamdulillah masuk minggu kedua ,ada perubahan pada graf penularan wabak tersebut kerana rakyat dah mula sedar

So sebahagian rakyat ada yang dapat bekerja seperti biasa tetapi bergilir cuti dengan rakan sekerja dan ada jugak yang terpaksa bekerja dari rumah bagi mengurangkan social distancing

Untuk anak anak pula mereka tidak dapat meneruskan pembelajaran disekolah,sesete…

Latest posts

Visit thailand - Hatyai

Sembelit Usah Dipandang Ringan || Kenali Bahaya Dan Cara Mengatasinya

MEROKOK || KENALI NIKOTIN DAN CARA BERKESAN BERHENTI MEROKOK

Kurang Cergas Dan Tidak Aktif || Otak Lemau Kerana Sel Sel Otak Kurang Nutrisi

Sembelit || 5 Tips Elak Sembelit Semasa Hamil

Shaklee || Pengedar shaklee sarawak

Alzheimer | | Bagaimana Cara untuk Mengatasinya

Kanser || Lindungi Sel Badan Kita

Testimoni Set Berpantang Menyusu Shaklee

Testimoni Berpantang Dengan Shaklee